Welkom bij schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten uit Alkmaar!

24 uur service bel 072 - 820 09 07

Volg ons: Facebook van schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten Youtube van schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten

klant van schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten
Helder Facilitaire Diensten
Testimonial: Schoonmaak kantoor Tromp

Ik loop al enige jaren mee in de bouw en dan kom je op schoonmaakgebied nogal eens wat tegen. Zowel in positieve, maar ook zeker in negatieve zin.

De kennismaking met Helder Facilitaire Diensten heeft de kijk op schoonmaak doen veranderen. Hun aanpak wekt vertrouwen en zeker, en het motto afspraak=afspraak is er eentje die staat!

Na maarliefst 20 jaar hebben wij afscheid genomen van de vaste schoonmaker van ons kantoor en overige ruimtes. Na een duidelijke, of zal ik zeggen, \"heldere\" offerte doen de mannen van Helder nu alweer enkele maanden bij ons de schoonmaak.

Het grote verschil: iedere start van de werkweek treffen wij een beduidend schoner en vooral frisser ruikend kantoor aan, SUPER! En dat ook nog eens tegen een veel lagere prijs!

Wij van Bouwbedrijf Jac Tromp zijn helemaal om; niet alleen voor het kantoor maar zeker ook voor al het andere schoonmaakwerk dat bij onze activiteiten op het pad komt. Ga zo door met jullie serviceverlening. Ik beveel Helder Facilitaire Diensten dan ook van harte aan, want ze zijn helder in prijs, service, communicatie en natuurlijk kwaliteit.

Jeroen Glorie - Bouwbedrijf Jac Tromp B.V.

klant van schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten
Helder Facilitaire Diensten (HFD) doet sinds begin dit jaar bij ons kantoor alle schoonmaakwerkzaamheden, zowel reguliere schoonmaak, als glasbewassing en schoonmaak buitengebouw. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop zij ons kantoor binnen en buiten schoonhouden. Doordat alles netjes gehouden wordt kunnen wij onze professionele uitstraling behouden. De samenwerking verloopt zeer vlot met de verschillende contactpersonen van HFD en wij ervaren hen als een zeer flexibel bedrijf dat zeer klantgericht te werk gaat. We kunnen iedereen aanraden om HFD als schoonmaakpartner te kiezen.

Merijn Bot-Bakker - RTC Offices B.V.

klant van schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten
Reeds vanaf de opening van ons restaurant maken wij gebruik van de diensten van Helder Facilitaire Diensten. De dienstverlening blinkt uit in accuratesse en flexibiliteit tegen een aantrekkelijk tarief. Wij bevelen collega (horeca)ondernemers de diensten van Helder Facilitaire Diensten van harte aan.

- Restaurant Wereldwijd

klant van schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten
Helder Facilitaire Diensten is succesvol in het aanpakken van uitdagingen. Daarom zien wij het team van Helder graag komen op de monumentenwerf. Zij verzorgen het regulier schoonmaakonderhoud en de glasbewassing, maar ook voor klussen waar spoed achter zit kunnen wij dag en nacht rekenen op de flexibiliteit die wij gewend zijn van Helder Facilitaire Diensten.

- Monumentenwerf Amsterdam