Welkom bij schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten uit Alkmaar!

24 uur service bel 072 - 820 09 07

Volg ons: Facebook van schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten Youtube van schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten

Wie is Team Helder

Helder Facilitaire Diensten is het schoonmaakbedrijf uit Alkmaar.

De naam Helder Facilitaire Diensten is gekozen omdat het zegt waar wij als team voor staan. Wij werken vanuit de opgebouwde ervaring met een efficiënte, no-nonsense stijl, dit vertaalt zich ook in de transparante communicatie die wij voeren met de opdrachtgever. Door de liefde voor het vak is kwaliteit tegen normale tarieven bij ons vanzelfsprekend.

Team Helder is gespecialiseerd op facilitaire dienstverlening. Wij verzorgen de glasbewassing, gevelreiniging, reguliere schoonmaak en vloeronderhoud. Onze kenmerken zijn allesomvattend voor de visie die wij hebben op de facilitaire dienstverlening.

  1. Communicatie – U kunt ons altijd bereiken, 24 uur per dag, zeven dagen per week.
  2. Flexibel – Spoedklussen en calamiteiten? U kunt op ons rekenen.
  3. Karakter – Helder Facilitaire Diensten is een loyale, betrokken partij.
  4. Allround – U kunt ons voor alle facilitaire werkzaamheden inzetten.
  5. Duidelijk – Een vast contactpersoon die altijd bereikbaar is.

Voor meer informatie
Bel 072 - 820 09 07 of neem contact met ons op via email-adres info@helderfacilitair.nl of vul het contactformulier in.

...
Schoonmaakbedrijf Helder Facilitaire Diensten doet ook aan MVO

Team Helder houdt zich ook bezig aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de effecten van bedrijfsactiviteiten op de mens, het milieu en de bedrijfsvoering. Hiermee zegt team Helder dat wij het milieu zo min mogelijk het mileau willen belasten door effectief om te gaan met schoonmaakmiddelen en gebruik te maken van ergonomisch verantwoorde machines. Dit doen wij bijvoorbeel door gebruik te maken van ons schoonmaakmiddel Helder Bio, microvezeltechniek, personeel opleiden, maar ook klussen goed te plannen zodat we zo min mogelijk op de weg zijn. Zo doen wij niet alleen de schoonmaak bij onze klanten, maar dragen wij ook een steentje bij een schonere wereld.